Velkommen til oss i Fitjar !

Alle har noko å gi, og andre treng littegrann hjelp Vi brenn for at mennesker skal møtast og bli rikare på kverandre. Å bidra for andre gjennom frivillig innsats skapar ny meining i livet.

Ope hus for ungdom med aktivitetar Onsdagar kl 18 00 - 21 30 Følgjer stort sett skuleruta. Foreldrevakter. Joanna Sawicka er dagleg leiar for Ope hus.

Les mer

Badetilbod i FItjar mandagar i perioden haust - vår. Oppstart på nytt 29.oktober . Annonse i Bladet Sunnhordland. Følgjer skuleruta. Siste bading til våren er truleg 29.april

Les mer

Vi ønskjer gjerne at du deler ein ide med oss- ting som vi kan få til saman Vi loser deg gjerne til lag/organisasjonar der du kan ha fritidssyslar - spør oss!

Les mer

Vi er i gong med 2.gruppe og dette er kjempekjekt!

Les mer

Bildet er frå Idrettslaget si flotte samling i 2017. Idrettslaget hadde ny runde med brukerane i 2018 og der alle koste seg. Friidrett og Orienteringsgruppe slår seg saman og tek utfordringa med ein friluftsdag for alle i samarbeid med NFU Stord/Fitjar.

Les mer

Vi treng heile tida fleire frivillige som kan vera med som følgje

Les mer

Fallførebyggjande tilbod for eldre i FItjar torsdagar kl 11 00

Les mer

OM du ønskjer å delta på Internasjonal helg : ta kontakt med Frivilligsentralen!

Les mer

Ein gong per månad. Vi treng nye frivillige i ei av gruppene frå hausten 2018 Kjekk stund med song, musikk, heimebakst og kaffi tysdagar .

Les mer

Vi ønskjer oss frivillige i alle aldrar og fasongar - kom innom da vel

Les mer

Det er språkcafe i biblioteket på mandagar- ein gong per månad

Les mer

Vi kjører ut strøsand til heimebuande eldre etter påmelding når det er vintersesong. Alle som melder seg får tilkjørt sand i ei bøtte med litt salt i. Dette gjeld dei som ikkje har høve til å henta sjølv. Dei som har høve til å henta sjølv, kan kjøre inn til utestasjonen til Fitjar Kommune i Årskog og få fylt på ei bøtte med sand. Ordninga er gratis.

Les mer

Aktiviteter

Her finner du litt informasjon om det vi driver med på sentralen. Klikk for mer info.

Dato Kl. Tittel Sted
Ingen kommende hendelser

Hva skjer

Dato Kl. Tittel Sted
Ingen kommende hendelser

Nyheter

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si fra her hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt og finner sammen med deg noe du har lyst til å være med på.

OM OSS

Du finn Frivilligsentralen i 1.etg ved Fitjar Kultur og Idrettsbygg. Kontoret er stort sett ope mellom 08-15 på kvardagar. telefon: 971 43 785 (kun dag) epost: post@fitjar.frivilligsentral.no

2018 © Fitjar frivilligsentral